Noćni život – Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla
 
INFORMACIJE:
Svaki dan00:00 - 24:00
Telefon:(035) 366 - 100 (Centrala)
Dispečer:(035) 366 - 111
Noćni život

Ječmište kod Tome

Dragi naši gosti, dobrodošli u krčmu “Ječmište” kod Tome. Naš objekat krasi Tuzlansko naselje Miladije još od davne 1996.godine. Prvobitno naš objekat je bio prepoznatljiv po onome “krčma” dok je danas to krčma “Ječmište” kod tome. Malo stariji Tuzlaci ipak ga pamte po dobrom pečenju i specijalitetima našeg restorana.

Danas, porodični restoran “Ječmište” obučen je u novo ruho i popularno je okupljalište kako mladih tako i starijih generacija koji u našem restoranu mogu uživati u vrhonskoj kuhinji i moderno opremljenom objektu kapaciteta 350 mjesta. Tokom ljetnog perioda našim gostima je na raspolaganju i bašta kapaciteta 100 mjesta. Za sve naše drage goste obezbjeđen je i besplatan parking.

Posjetite nas i provjerite zašto kažu da smo najbolji.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Noćni život

Wintorius Casino

Interijer Wintorius Lounge u Tuzli podsjeća na bečke luunge barove. Wintorius Lounge je otvoren 2015. u sklopu Wintorius Casina na adresi ZAVNOBiH-a 13 u Tuzli.

Iako je prvotno zamišljen kao caffe za igrače kasina, kompletna ideja se brzo razvila u potpuno novom pravcu te je lounge bar uskoro postao jedno od omiljenih adresa za druženje i izlazak u Tuzli.

Uz topao i ugodan ambijent, kvalitetnu uslugu, veliki izbor pića te odličnu muziku, Wintorius privlači poglede i poziva na istraživanje kroz interijer u kojem svatko može pronaći kutak za sebe. Inspiracija za uređenja bile su bečke kafane koje donose profinjen miks materijala poput baršuna i mramora, raskošnu ambijentalnu rasvjetu, kao i detalja u boji zlata koji kreiraju vibe uz koji imate dojam kao da ste upravo zaokračili u vremeplov.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Noćni život

Konoba Tenis

Restorani Sezam su već odavno poznato ime i brend u Tuzli, kako tuzlacima tako i sigurno velikom broju posjetitelja i turista. Iz naše bogate ponude nudimo vam specijalitete sa roštilja, vrhunsku bosansku kuhinju, gotova jela, raznovrsne specijalitete do mesa, jela po narudžbi, variva, pizze i veliki izbor kolača i poslastica. Dugogodišnje iskustvo i tradicija rezultirali su velikim brojem naših vjernih kupaca koji se sa zadovoljstvom ponovo vraćaju po svoju omiljenu hranu. Jela pripremana i servirana od uvijek svježih namirnica, mesa i pažljivo biranih sastojaka, zasigurno su bila recept našeg dobrog uspjeha. Osim po bogatoj i kvalitetnoj gastronomskoj ponudi, Sezam je poznat i kao omiljeno okupljalište svih generacija koji vole večernje izlaske uz dobru atmosferu, muziku uživo i dobru hranu. Svaku večer organizujemo žive svirke i pravimo odlične zabave. Od gotovih jela na našem meniju redovno se mogu naći razne vrste čorbi, grah, gulaš, lešto teletina, hadžijski ćeva, biber meso i mnogi drugi bosanski specijaliteti. U ponudi je svakako i veliki izbor kolača koje možete probati već po cijeni od 2,50KM. Pored kolača, našim kupcima nudimo i veliki izbor okusa vrhunskih sladoleda, pripremljenih po italijanskim recepturama.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image