Shopping Centri – Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla
 
Turističke atrakcije

Bingo City Center

Bingo City Center je prvi shopping centar na području Tuzle koji se prostire na 40.000 kvadratnih metara i omiljena je lokacija okupljanja svih stanovnika tuzlanskog kantona.

Na mjestu gdje želje ožive vas čeka sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Zara, Sport Vision, Koton, Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor, dm, kao i mnogi drugi.

Osim navedenih trgovina, u sklopu centra se nalazi i kuglana Brunswick, velika igraonica za djecu, nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, te Cinestar multiplex sa 5 kino dvorana.

U sklopu centra je i Hipermarket Bingo Plus sa bogatim i drugačijim asortimanom za sve kupce.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Turističke atrakcije

Tržni centar Robot

U Tržnom centru Robot možete pronaći širok asortiman prehrambenih i hemijskih artikala, alata, posuđa, bijele tehnike, audio i video tehnike, peći na čvrsta goriva, opreme za kupatila i ostale robe široke potrošnje.

U sklopu centra nalazi se igraonica za djecu, caffe bar, restoran i cvjećara. Organizovanje promocije, degustacije, nagradnih igara, samo su neki od sadržaja centra Robot koji će vašu kupovinu učiniti još ljepšom i ugodnijom.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Turističke atrakcije

Robna kuća Tuzlanka

Robna kuća “Tuzlanka” izgrađena je 1978. godine i nalazi se u samom centru grada, a projekat je uradio Vladimir Stojanović. Zanimljivo je da su tokom gradnje našeg centra, studenti geologije imali časove posmatrajući izvođenje radova.

Danas, nešto više od 40 godina, u okviru našeg centra možete pronaći više od 50 modnih brendova, preko 20 uslužnih objekata, 10 butika sa ponudom za najmlađe, 6 restorana i kafe barova, što čini Tuzlanku najvećim i najposjećenijim centrom u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Turističke atrakcije

Mercator

U modernom i savremeno opremljenom centru, ukupne površine kompleksa 21.937 kvadratnih metara, u potpuno klimatiziranom objektu, posjetitelji mogu naći sve na jednom mjestu. Samo u hipermarketu nudi se više od 30.000 biranih artikala po konkurentnim cijenama, a uz to kupcima stoji na raspolaganju i 26 različitih trgovina, ugostiteljskih i uslužnih objekata, cvjećara, banki i ljekarni.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image