OBAVJEŠTENJE – Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla
 

ObavještenjaOBAVJEŠTENJE

24 Marta, 2015
https://www.gipstk.com/wp-content/uploads/2014/10/Autobus-5-1024x680.jpg

DD Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla obavještava da korisnici usluga Gradskog i prigradskog saobraćaja Tuzla od 1. aprila 2015. godine mogu koristiti vozila DD Litvatrans Banovići na naznačenoj relaciji na mjesečnoj karti koju su kupili.

Također, korisnici prijevoza DD Litvatrans Banovići od 1. aprila mogu koristiti vozila DD Gradskog i prigradskog saobraćaja Tuzla na naznačenoj relaciji na mjesečnoj karti koju su kupili.
Putnici DD GiPS Tuzla koji koriste prevoz u zoni grada mogu od 1. aprila koristiti vozila DD Litvatrans Banovići unutar zone grada (Siporeks-Simin Han).
Korisnici prevoza Litvatrans Banovići mogu koristiti vozila GiPS-a Tuzla na svim relacijama unutar zone grada (Siporeks-Simin Han).
Prodaja kupona za mjesečne karte za mjesec april počinje 25. marta, a trajat će do 9. aprila 2015. godine.

Svi Zahtjevi za izdavanje mjesečnih Bus kartica koje su putnici podnijeli trenutno su u fazi obrade, a putnici će biti blagovremeno obavješteni o tačnom terminu preuzimanja mjesečne Bus kartice.

Pozivamo putnike da i dalje podnose Zahtjeve za izradu mjesečne Bus kartice kako bi se izbjegle eventualne gužve i dodatna čekanja.