Dobrodošli na redizajniranu web stranicu Gradskog i prigradskog saobraćaja Tuzla – Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla
 

ObavještenjaDobrodošli na redizajniranu web stranicu Gradskog i prigradskog saobraćaja Tuzla

23 Oktobra, 2014
https://www.gipstk.com/wp-content/uploads/2014/10/Autobus-81-1024x589.jpg

U rad puštena redizajnirana web stranica i nova Facebook stranica GiPS TK

Poštovani posjetitelji, sa zadovoljstvom vam predstavljamo i želimo dobrodošlicu na redizajniranu web stranicu Gradskog i prigradskog saobraćaja Tuzla, www.gipstk.com .
Na kreiranje novog dizajna smo se odlučili kako bi bolje i kvalitetnije korisnicima svojih usluga prezentirali sebe i svoje aktivnosti. Trudili smo se da napravimo preglednu i atraktivnu stranicu, kako bi vama, našim korisnicima, olakšali pristup do traženih informacija.
Pored novog dizajna web stranice predstavljamo vam i novoformiranu Facebook stranicu Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla (facebook.com/GiPS d.d. Tuzla).
Na ovaj način GiPS d.d. Tuzla predstavlja novi, moderniji pristup praćenja trendova prezentiranja usluga javnosti putem interneta. Preko Facebook stranice želimo da sa svojim korisnicima dijelimo zanimljive i nove informacije i fotografije koje će bolje približiti korisnicima ono na čemu GiPS d.d. Tuzla radi.
Nadamo se da će vam se novi dizajn i koncept web i Facebook stranice GiPS d.d. Tuzla svidjeti i da ćete nas češće posjećivati te da ćemo na ovaj način ostavriti bližu saradnju sa vama, korisnicima naših usluga.

Ugodno surfanje!

 

Više od 57 godina dio smo Vaše svakodnevnice!